Kuře se žampióny - recept cpt. Cooka
4 porce:  70 dkg kuřete, 30 dkg žampiónů, 1  pórek, 2 lžíce škrobové moučky, vegeta, sůl, citrón, mletý pepř, 1 šálek vývaru z masoxu, 1 sklenka desertního vína, 1 lžička sójové omáčky
Maso nakrájíme na plátky, promícháme s vegetou, lžičkou škrobu, špetkou soli a glutasolu. Žampióny a pórek nakrájíme na plátky. Maso v rozpáleném oleji prudce opečeme, tuk zčásti slijeme a přidáme pórek a žampióny. Opepříme, zakápneme citrónem, dochutíme vegetou a zahustíme máčeným škrobem. Krátce podusíme a hustotu upravíme zbytkem vývaru. Na talíři zastříkneme pokrm sójovou omáčkou.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka