Kuřecí prsíčka se zeleninou - recept cpt. Cooka
4 porce:  70 dkg kuřecích prsíček, 1  vejce, škrobová moučka, glutasol, sůl, olej, 1  pórek, 20 dkg karotky, 20 dkg celeru, 1 dl vývaru z masoxu, 1 sklenka desertního vína, citrón
Maso nakrájíme na plátky, promícháme s částí škrobu, vejcem, solí a glutasolem. Necháme odležet. Očištěnou karotku a celer nakrájíme rovněž na plátky, mírně povaříme, propláchneme na sítu studenou vodou a necháme okapat. Pórek nakrájíme na kolečka. V oleji prudce opečeme maso do růžova, tuk zčásti slijeme, přidáme připravenou zeleninu, podusíme a ochutíme citrónovou šťávou, popř. osolíme. Zalijeme zálivkou z vývaru, vína, glutasolu a zbytku škrobu a krátce povaříme. Podáváme s rýží.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka