Kuřecí ragú s houbami a omáčkou - recept cpt. Cooka
4 porce:  60 dkg kuřecích prsíček, 2 lžíce másla, 1  cibule, 60 dkg čerstvých hub, 20 dkg smetany, sůl, mletý pepř, zelená petrželka, 1/2  citrónu na šťávu
Maso nakrájíme na kostičky, na lžíci másla ho ze všech stran opečeme, vyjmeme a uložíme do tepla. Na zbytku másla necháme zesklovatět nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené houby a za stálého míchání je prudce opečeme. Přidáme maso a vše zalijeme smetanou. Osolíme, opepříme a 10 minut podusíme. Petržel jemně nasekáme a přimícháme k ragú. Dosolíme a ochutíme citrónovou šťávou a podáváme s houskovými knedlíky.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka