Kuřecí špíz - recept cpt. Cooka
4 porce:  80 dkg kuřecích prsíček, 2 lžičky směsi koření 'Kuře Grill', sůl, 3 lžíce oleje, 1 lžička sumahu nebo citrónové šťávy, 2  cibule, 2  jablka, 10 dkg anglické slaniny, 1 červená nebo zelená paprika
Kuřecí maso nakrájíme na kostky, naklepeme, osolíme a naložíme na 1/2 hodiny do směsi oleje a koření 'Kuře Grill', sumahu či citrónové šťávy.
Pak vyjmeme a navlékáme na jehlu s plátky cibule, jablek, angl. slaniny a papriky. Během grilování potíráme zbylou směsí oleje s kořením.
Podáváme s brambory, rýží, chlebem, je vhodná i některá studená omáčka nebo bylinkové máslo.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka