Minutková kuřecí směs - recept cpt. Cooka
3 porce:  30 dkg kuřete bez kostí, 10 dkg šunky, 10 dkg drůbežích jater, 10 dkg žampiónů, kousek cibule, 3 dkg sterilovaného hrášku, 3 lžíce oleje, mletý pepř, sůl, zelená petrželka, kapie
Cibuli pokrájenou na tenká půlkolečka zpěníme na oleji, přidáme kuřecí maso a odblaněná drůbeží játra, oboje pokrájené na hranolky, a za stálého míchání směs podusíme asi 3 minuty. Směs doplníme žampióny pokrájenými na plátky a šunkou pokrájenou na nudličky, podusíme 2 minuty, vmícháme okapaný hrášek, sůl, pepř, drobně rozsekanou petrželku a podusíme minutu. Na talířích směs ozdobíme proužky kapie a podáváme s rýží.
(Směs připravujeme najednou jen v malých dávkách, aby byla na pánvičce jen v nízké vrstvě).

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka