Kachní prsa na karí - recept cpt. Cooka
4 porce:  35 dkg kachních prsíček nakrájených na tenké plátky, 4  feferonky nakrájené nadrobno, 6  jarních cibulek, 3 dl kokosového mléka, 1 lžíce smetany, 1 lžíce sójové omáčky, 1 lžíce vody, 1 lžička krystalového cukru, 1 lžička karí koření, 30 dkg brambor nakrájených na menší kousky, sůl, mletý pepř
Kachní maso osolíme a opepříme. Cibulky a nasekané feferónky utřeme na pastu. V pánvi rozehřejeme kokosové mléko se smetanou a vmícháme připravenou pastu. Chvilku povaříme, přidáme kachní prsa a dobře promícháme. Pomalu přidáváme sójovou omáčku, vodu, cukr a karí koření a stále důkladně mícháme. Přidáme brambory, pánev přikryjeme pokličkou a na mírném plameni dusíme asi 10 minut.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka