Bechyňský lázeňský měšec - recept cpt. Cooka
4 porce:  75 dkg zadního hovězího, sůl, mletý pepř, 5 dkg kečupu, 25 dkg pórku, 10 dkg měkkého salámu, 5 dkg slaniny, 6 dkg rostlinného tuku, 10 dkg cibule, 5 dl vývaru, 4 dkg hladké mouky
Maso nakrájíme na plátky, hodně rozklepeme, osolíme, opepříme, potřeme kečupem, naplníme nakrájeným pórkem, salámem, slaninou, upravíme do tvaru měšce a zavážeme nití. Na tuku osmažíme nakrájenou cibuli, vložíme měšce, opečeme, zalijeme vývarem a dusíme doměkka. Maso vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, orestujeme, zalijeme vývarem a provaříme. Dochutíme solí a kečupem a šťávu přecedíme na měšce. Podáváme s rýží, brambory či těstovinami.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka