Bifteky s drůbežími játry - recept cpt. Cooka
6 porcí:  6  bifteků, olej, mletý pepř, sůl, 40 dkg drůbežích jater, 8 dkg slaniny, 2 dkg másla, worcestrová omáčka
Slaninu pokrájenou na kostičky rozškvaříme, přidáme odblaněná játra a osmahneme je. Potom je nakrájíme na tenké plátky. Odblaněné bifteky lehce naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji. Přeložíme je na mísu, olej z pánvičky slijeme, na pánvičku přidáme játrovou směs, sůl, několik kapek worcesterské omáčky, máslo a 2 lžíce vody. Směs prohřejeme, nalijeme na bifteky a podáváme. Vhodná příloha jsou smažené bramborové hranolky a zeleninový salát.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka