Bruselské hovězí - recept cpt. Cooka
4 porce:  30 dkg hovězí kýty, 1/2 lžíce olivového oleje, 4 lžíce škrobové moučky, 2  zelené papriky, 2  cibule nakrájené na kolečka, 1 stroužek česneku, 5 lžic sójové omáčky, sůl, mletý pepř, 2 dl vody
Na nudličky nakrájené hovězí osolíme, opepříme a obalíme v Solamylu. Ve velké pánvi rozpálíme olej, přidáme maso a opékáme po obou stranách. Hotové maso přendáme do misky (olej necháme v pánvi). Na pánev přidáme papriky nakrájené na proužky, cibuli nakrájenou na kolečka a rozetřený česnek a za stálého míchání vaříme 4 minuty. Maso vrátíme na pánev, přidáme sojovou omáčku a vodu. Za stálého míchání vaříme tak dlouho, až omáčka začne bublat. Podle potřevy zahustíme Solamylem.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka