Cso koggi bokum - recept cpt. Cooka
4 porce:  50 dkg hovězího masa, 50 dkg čerstvých hub, 2 stroužky česneku, 1 lžička moučkového cukru, 2 lžíce sójové omáčky, 1  cibule, 3 lžíce tuku, škrobová moučka, sůl, chilli
Maso pokrájíme na drobné kousky, smícháme s česnekem nakrájeným na plátky, cukrem, solí, podle chuti chilli paprikou a sójovou omáčkou a necháme hodinu odležet. Houby podusíme na tuku a odstavíme. Na tuku rychle osmahneme maso, přidáme jemně nakrájenou cibuli, mírně ji osmahneme, přidáme houby, zalijeme vývarem, zahustíme máčeným škrobem a dusíme doměkka. Podáváme se žlutou, kurkumou obravenou rýží.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka