Hovězí Tokyo - recept cpt. Cooka
4 porce:  50 dkg zadního hovězího nakrájeného na tenké proužky, 2 lžičky tabasca, 3 lžíce kečupu, 2 lžíce sójové omáčky, 1 lžíce sherry, 1 lžička škrobové moučky, 1 lžička mletého zázvoru, 3 lžíce oleje, 1 stroužek česneku rozdrcený, 5  naťových cibulek nakrájených nadrobno
V misce smícháme kečup, sójovou omáčku, sherry, zázvor a Solamyl. V pánvi rozpálíme 1 lžíci oleje a na něm zprudka osmahneme cibulku a česnek, cibulku vyndáme a držíme v teple. Přidáme zbytek oleje a maso, krátce osmahneme, vyndáme a přidáme k cibulce. Do pánve dáme omáčku, přivedeme k varu, vmícháme maso s cibulkou, dobře prohřejeme a podáváme.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka