Hovězí závitek po pražsku - recept cpt. Cooka
4 porce:  75 dkg zadního hovězího, sůl, mletý pepř, 5 dkg rostlinného tuku, 10 dkg cibule, 6 dl vývaru, 5 dkg hladké mouky,

Nádivka: 2 dkg rostlinného tuku, 2  vejce, 10 dkg měkkého salámu, 10 dkg žampiónů, sůl

Do míchaných vajíček přidáme nakrájený salám, žampióny a osolíme. Nakrájené plátky masa dobře rozklepeme, osolíme, opepříme, nádivkou naplníme závitky, zatočíme a upevníme párátkem. Na tuku osmažíme cibulku, závitky v ní opečeme, zalijeme trochou vývaru a dusíme doměkka. Závitky vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmažíme, zalijeme vývarem a provaříme. Šťávu přecedíme na závitky a povaříme.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka