Masové kostky po čínsku - recept cpt. Cooka
4 porce:  50 dkg hovězí svíčkové nebo roštěnce, 1 lžíce oleje, 2 lžíce sójové omáčky, sůl, mletý pepř, 1  celer, 2  cibule, 2 dl vody nebo vývaru, 25 dkg žampiónů, 1 lžíce škrobové moučky
Maso nakrájíme na kostky, opečeme na rozpáleném oleji, vyjmeme, přidáme sójovou omáčku, osolíme, opepříme, vyndáme a odstavíme na teplé místo. Na zbylém oleji osmahneme na proužky nakrájený celer a cibuli a na plátky nakrájené houby, podlijeme a podusíme . Vložíme zpět maso, zalijeme škrobovou moučkou rozmíchanou ve 3 lžících vody a za stálého míchání povaříme. Podáváme s rýží.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka