Pikantní roštěná s klobásou - recept cpt. Cooka
4 porce:  4 plátky roštěnek, 1  cibule, 4 lžíce oleje, 15 dkg klobásy, 2 lžíce hladké mouky, 2  rajčata, 1 šálek vývaru z masoxu, 1 lžička mleté papriky, 2 dl smetany, mletý pepř, sůl
Naklepané roštěnky nakrojíme na okrajích, osolíme, opepříme, vložíme do 2/3 rozehřátého oleje a po obou stranách opečeme. Na zbytku oleje zpěníme nakrájenou cibuli, zaprášíme paprikou, zpěníme, podlijeme částí vývaru, nalijeme k opečeným roštěnkám, přidáme pokrájená rajčata a dusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vývarem, rozšleháme, provaříme a prolisujeme, zalijeme smetanou a prohřejeme. Obkládáme opečenými klobásami.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka