Pražský guláš - recept cpt. Cooka
4 porce:  50 dkg zadního hovězího nakrájeného na kostky, 15 dkg telecího masa nakrájeného na kostky, 15 dkg vepřového plecka nakrájeného na kostky, 50 dkg cibule nakrájené nahrubo, 10 dkg rostlinného tuku, 8 lžic rajčatového protlaku, 2.5 dl bílého vína, 2.5 dl kysané smetany, sůl, mletý pepř
V hluboké pánvi na rozpáleném tuku osmažíme cibuli do zlatova. Přidáme hovězí maso a krátce osmahneme. Přidáme sůl a rajský protlak, oheň snížíme na minimum, pánev přikryjeme pokličkou a dusíme 30 minut. Přidáme telecí a vepřové maso a dusíme další 1 hodinu. Přilijeme víno a dusíme dalších 30 minut. Pomalu vmícháme kysanou smetanu, prohřejeme, dochutíme solí a pepřem a podáváme.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka