Wu-Fen - recept cpt. Cooka
4 porce:  60 dkg roštěnek, 1  cibule, 6 dkg jidášova ucha, 2 stroužky česneku, 1 lžíce směsi koření Wu-Fen, 1 lžíce oleje, sůl,

Marináda: 1 lžíce medu, sójová omáčka, olej, škrobová moučka, 1 sklenka bílého vína

Maso - nízkou roštěnku - nakrájíme na proužky a vložíme na 2 hodiny do marinády vzniklé promícháním všech složek. Cibuli a povařené houby nakrájíme také na proužky, česnek utřeme. Cibuli osmažíme, přidáme česnek a krátce na to i maso vyjmuté z marinády. Smažíme je asi 2 minuty na prudkém ohni. Pak dolijeme zbylou marinádou, osolíme, přidáme směs koření Wu-Fen (pepř, fenykl, anýz, skořice, zázvor, cukr, muškátový ořech, hřebíček, chilli, koriandr, glutaman sodný) a ještě asi 2 minuty ponecháme na mírném ohni.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka