Zeleninový hrnec - recept cpt. Cooka
4 porce:  60 dkg hovězího hrudí, 1  pórek, 25 dkg mrkve, 50 dkg brambor, 20 dkg celeru, 1/2 hlávky kapusty, 2  cibule, 1 lžíce másla, 1 lžička kmínu, sůl, mletý pepř, 1 l vývaru
Maso nakrájíme na kostky, pórek na kolečka, mrkev a brambory na plátky, celer na kostičky a kapustu na nudličky. Drobně nakrájenou cibuli necháme zesklovatět na rozehřátém másle, přisypeme maso a prudce osmahneme. Do hrnce přidáme brambory a zeleninu, okořeníme kmínem, osolíme a opepříme a zalijeme vývarem. Dusíme (ale nemícháme) asi 60 minut. Hotový pokrm opatrně zamícháme a dle potřeby osolíme a opepříme.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka