Telecí na paprice s párkem - recept cpt. Cooka
4 porce:  65 dkg telecí plece, 10 dkg rostlinného tuku, 7.5 dkg cibule, 10 g mleté papriky, 4 dl vody, sůl, 5 dkg hladké mouky, 1 dl mléka, 20 dkg kysané smetany, 3 dkg oleje, 25 dkg tenkých párků
Maso nakrájíme na menší kostky, na polovině tuku osmažíme nakrájenou cibuli dorůžova, přidáme mletou papriku, zpěníme, zalijeme trochou vody, přidáme maso, osolíme a dusíme doměkka. Maso vyjmeme, šťávu zahustíme jíškou ze zbylého tuku a mouky, zalijeme vlažnou vodou, mlékem, dobře rozmícháme a za občasného míchání povaříme. Před podáváním dáme na každou porci nožičku opečeného párku, kterou jsme na každém konci rozřízli do hvězdice.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka