Houbařská plněná kotleta - recept cpt. Cooka
4 porce:  75 dkg vepřové kotlety, sůl, mletý pepř, 3 dkg rostlinného tuku, 5 dkg cibule, 15 dkg žampiónů, drcený kmín, 2  vejce, 5 dkg oleje, 2.5 dkg hladké mouky, 2.5 dl vývaru, 1 lžíce sójové omáčky, 1 lžička worcestrové omáčky
Silnější kotlety podélně nařízneme a utvoříme kapsu, naklepeme, osolíme a opepříme. Na tuku zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené žampiony, kmín, osolíme, podusíme a zahustíme vejci. Směsí naplníme kotlety, upevníme párátky a na horkém oleji opékáme po obou stranách doměkka. Kotlety vyjmeme, výpek zaprášíme moukou, orestujeme, zalijeme vývarem, sójovou omáčkou, worcesterem, povaříme a nalijeme na kotlety.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka