Kořeněná pánev Gurmán - recept cpt. Cooka
4 porce:  40 dkg vepřové krkovičky, 10 dkg žampiónů nebo naložených propláchnutých hub, 1  cibule, 1 lžíce pikantní soli Gurmán (podle chuti), rajče, paprika, zelená petrželka, 2 lžíce oleje
Maso nakrájíme na tenké proužky, posypeme pikantní solí Gurmán, promícháme, necháme zaležet. Pak na oleji osmahneme na kroužky nakrájenou cibuli, vhodíme okořeněné maso a za stálého míchání opékáme. Po 5 minutách přidáme na plátky nakrájené žampióny (i naložené houby), opečeme. Podlijeme trochou vody, odpaříme. Podáváme s rýží, brambory nebo těstovinami, ozdobené proužky červené papriky nebo rajčaty.
Obměna: Místo žampiónů můžeme použít jablko, olupané a nakrájené na kostičky nebo hrst hlávkového zelí, popřípadě ananas nebo avokádo nakrájené na kostičky.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka