Kotlety Orlando - recept cpt. Cooka
4 porce:  4  vepřové kotlety, 1 lžíce oleje, 1  cibule nasekaná nadrobno, 2 lžičky mleté papriky, 1.2 dl bílého vína, 1.5 dl kuřecího vývaru, 1 lžička citrónové šťávy, sůl, mletý pepř
Kotlety lehce naklepe, osolíme a opepříme. Na pánvi rozpálíme olej, přidáme kotlety a na středním plameni kotlety opékáme asi 5 minut na každé straně. Hotové kotlety přednáme na talíř a držíme v teple. Na pánev přidáme cibuli a osmahneme ji do zlatova. Přidáme papriku a za stálého míchání vaříme asi 1 minutu. Přidáme víno, vývar a citrónovou šťávu a přivedeme k varu. Za občasného míchání vaříme asi 5 minut. Podle chuti omáčku osolíme a opepříme. Kotlety přendáme na talíře, polijeme omáčkou a podáváme.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka