Masový špíz s houbami a rajčaty - recept cpt. Cooka
4 porce:  60 dkg vepřové panenské, 8  žampiónů, 8 plátků telecího párků, feferonka, 2 stroužky česneku, 3 lžíce másla, sůl, 20 dkg třešňových rajčat, 1 svazek cibule, 2 lžíce estragonového octa, mletý pepř, 3 lžíce olivového oleje, několik lístků tymiánu, pažitka
Maso a žampióny nakrájíme na plátky o síle prstu, párek nadvakrát přeložíme a střídavě vše napichujeme na špíz. Feferonku a česnek jemně nasekáme a zpěníme na másle. Ochuceným máslem špízy potřeme a osolíme je. Rajčata rozpůlíme, případně spolu s cibulí nakrájíme na plátky. Ocet rozmícháme se solí a pepřem a zašleháme olej. Zálivkou zakapeme rajčata a cibuli a sypeme sekanými bylinkami.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka