Vepřové kotlety po indicku - recept cpt. Cooka
4 porce:  4  vepřové kotlety, 2  cibule, 3 stroužky česneku, 1/2 lžičky mletého kardamomu, 1/2 lžičky mletého koriandru,  špetka mletého zázvoru,  špetka tlučeného kmínu,  špetka hořčičného prášku, 1/2 lžičky mleté papriky, olej, sůl, bílý jogurt
Nastrouháme cibuli, česnek a smícháme s kořením. Vytvoříme pastu, kterou potřeme kotlety, které jsme předtím naklepali a osolili. Dáme je do misky a zalijeme rozšlehaným jogurtem, kterým potřeme i jednotlivé kotlety. Necháme několik hodin uležet. Pak dáme kotlety na rozpálený olej, opečeme a zvolna dusíme. Podáváme s rýží.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka