Vepřové maso s tykví - recept cpt. Cooka
4 porce:  2 lžíce oleje nebo rostlinného tuk, 25 dkg vepřové kýty, 4  tykve (po 250 g, menší), 2 hrnečky vývaru, glutasol, sůl, mletý pepř
Olej rozehřejeme na pánvi. Přidáme na kostky nakrájené maso a ze všech stran osmahneme. Maso vyjmeme a necháme na papírovém ubrousku odkapat. Tykve, které jsme nakrájeli na kostky 2 x 2 cm, dáme do oleje a osmahneme. Přidáme maso a zalijeme vývarem. Dusíme asi 10 minut. Přidáme glutasol, dochutíme pepřem a solí. Přivedeme do prudkého varu, až se tekutina téměř vyvaří. Podáváme s rýží a salátem z čerstvé zeleniny.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka