Vepřové nudličky s hlávkovým zelím - recept cpt. Cooka
4 porce:  60 dkg vepřové kýty, 1/2 hlávky zelí, 2  feferonky, 1 stroužek česneku, 3 lžíce sójové omáčky, 3 lžíce desertního vína, 1 lžíce vegety, moučkový cukr, sůl, 1 lžíce škrobové moučky, 1 dl vývaru z masoxu, 1  cibule, 1  bílek
Očištěné maso nakrájíme na jemné nudličky, promícháme s bílkem a necháme odležet. Hlávkové zelí očistíme, vykrojíme střed s košťálem a zelí nakrájíme na nudličky. Nakrájené zelí zalijeme horkou vodou, necháme přejít varem, scedíme a zchladíme studenou vodou. Cibuli nakrájíme na kolečka, feferonky rozdrtíme nebo rozsekáme. Z ostatních surovin připravíme zálivku. Maso prudce opečeme na oleji, potom olej zčásti slijeme a přidáme zelí, cibuli, česnek nakrájený na plátky a feferonky. Orestujeme a zalijeme připravenou zálivkou. Dochutíme a podáváme s rýží.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka