Zbojnické vepřové plátky - recept cpt. Cooka
4 porce:  75 dkg vepřového bůčku, sůl, mletý pepř, 2.5 dkg hladké mouky, 6 dkg oleje, 5 dkg anglické slaniny, 7.5 dkg cibule, 7.5 dkg žampiónů, 10 dkg paprik, 2.5 dl vody, 8 dkg uzeného sýra
Vykostěný bůček nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce, opečeme po obou stranách na oleji a vyjmeme. V oleji po opékání opečeme na nudličky nakrájenou slaninu, drobně krájenou cibuli, na plátky nakrájené žampióny, trochu orestujeme, přidáme na nudličky pokrájenou papriku, podlijeme vodou, podusíme, ke konci přidáme na kostičky nakrájený uzený sýr, osolíme, vložíme opečené plátky masa a jen krátce podusíme.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka