Polévka z červených fazolí s kabanosem a tykví - recept cpt. Cooka
4 porce:  1  cibule, 1  mrkev, 1  petržel, 1  bobkový list, 1 lžička celého pepře, 75 dkg hovězího žebra, 25 dkg červených fazolí, 15 dkg tykve, 25 dkg kabanosu, 2 lžíce červeného vína, 2 l vody, zelená petrželka
Ve vodě vaříme asi 2 hodiny kořenovou zeleninu, bobkový list, pepř, žebro a červené fazole. Žebro vyndáme a obereme maso. Fazole necháme ve vývaru, ostatní zeleninu prolisujeme do vývaru přes sítko. Do vývaru s prolisovanou zeleninou přidáme obrané maso a dále na kostičky nakrájenou tykev, nakrájený kabanos, přilijeme víno, osolíme a necháme 5 minut povařit. Sypeme petrželkou.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka