Jehněčí na cuketě s nudlemi - recept cpt. Cooka
2 porce:  40 dkg špaget, sůl, mletý pepř, 1  cuketa, 2 plátky jehněčí kýty (po 60 g), 1 lžička tymiánu, 2 plátky anglické slaniny, 1 lžíce oleje,  trochu vermutu, 1 dl bujónu (masox), 1 lžíce másla
Špagety uvaříme ve slané vodě na skus. Cuketu nastrouháme na tenké plátky. Před konce doby varu přidáme asi na 2 minuty ke špagetám.
Jehněčí maso osolíme, opepříme a posypeme tymiánem. Zabalíme do slaniny a spíchneme párátkem. Maso z každé strany 2 - 3 minuty opečeme v rozpáleném oleji. Vyjmeme z pánve a udržujeme teplé.
Vypečenou šťávu rozředíme vermutem a bujónem. Ještě krátce povaříme.
Slijeme špagety a nakrájenou cuketu. Protáhneme máslem. Na talířích ozdobně urovnáme s masem a omáčkou.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka