Jehněčí pečeně na tymiánu - recept cpt. Cooka
4 porce:  75 dkg jehněčí kýty nebo plecka, sůl, mletý pepř, 2 lžičky tymiánu, 7 dkg másla, 2 dl vody, 10 dkg kečupu
Jehněčí maso osolíme, opepříme, hustě posypeme tymiánem a vložíme do pekáčku vymazaného máslem. Podlijeme troškou vody a dáme péci do vyhřáté trouby. Během pečení maso přeléváme šťávou, podle potřeby podléváme vodou. Když je maso téměř hotové, přidáme kečup, promícháme se šťávou a během pečení maso několikrát šťávou polijeme. Pečené maso nakrájíme na plátky, klademe na teplý talíř a přelijeme šťávou.
Příloha: hranolky, krokety nebo opečené brambory se zeleninovým salátem

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka