Pečené orientální jehněčí maso - recept cpt. Cooka
4 porce:  60 dkg jehněčího masa s kostí, 3 stroužky česneku, mletý pepř, sůl, 1/2 lžičky mleté skořice, 1 lžíce oleje, 1 lžíce pažitky, 2  cibule, citrónová šťáva, 1 lžička koriandru
Maso odblaníme, prošpikujeme kousky česneku, opepříme a poprášíme skořicí. Pak prudce opečeme v rozehřátém oleji, posypeme drobně sekanou pažitkou, podlijeme, obložíme cibulí nakrájenou na kolečka, pokapeme citrónovou šťávou a dáme péci do vyhřáté trouby. K poloměkkému masu přidáme koriandr a dopečeme. Hotové maso vyndáme, nakrájíme a podáváme s vařenými brambory a čerstvou zeleninou.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka