Karbanátky obložené zeleninou - recept cpt. Cooka
4 porce:  30 dkg zadního hovězího, sůl, mletý pepř, mletá paprika, 1 stroužek česneku, 2 lžíce vody,  trochu strouhanky, 10 dkg vepřového sádla,

Obložení: 1  salátová okurka, 1  hlávkový salát, 3  rajčata, sůl, olej, citrón, zelená petrželka

Hovězí maso umeleme na strojku, přidáme sůl, koření, česnek, trochu vody nebo mléka, našleháme a zahustíme směs strouhankou. Na másle upečeme po obou stranách ploché karbanátky a obložíme je zeleninou. Okurku omyjeme, nakrájíme i se šlupkou na tenké řezy, proložíme plátky rajčat, listy hlávkového salátu a zeleninu zalijeme citrónovou šťávou protřepanou s olejem, solí a sekanou zelenou petrželkou.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka