Karbanátky se žampióny - recept cpt. Cooka
2 porce:  20 dkg libového mletého masa, 4  žampióny, 2 lžíce strouhanky, vejce, sůl, zelená petrželka, 1/2 lžičky drceného kmínu, 1 lžička hladké mouky, 1 lžička másla
Houby drobně nakrájíme, osolíme, okmínujeme a na másle podusíme. Maso osolíme, zakápneme trochou vody, promícháme a na alobalu rozválíme na placičky. Na polovinu placiček rozdělíme žampiónovou náplň, druhou polovinou ji překryjeme, okraje stiskneme, karbanátky obalíme v mouce a na teflonové pánvi, kterou jsme potřeli olejem, osmahneme po obou stranách. Podlijeme vařící vodou a za občasného obracení a přelití výpekem udusíme doměkka. Podáváme s bramborovou kaší.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka