Pikantní klobásky - recept cpt. Cooka
6 porcí:  30 dkg vepřového bůčku, 30 dkg předního hovězího, 40 dkg moravské klobásy, 1  vejce, 1 lžíce strouhanky, 1 lžička hladké mouky, 1  cibule, 15 dkg vepřového sádla, 10 dkg slaniny, 1 lžička mleté papriky, 1 lžička hořčice, 1 lžička kečupu, křen, sůl
Maso jemně umeleme, dobře promícháme se solí, kořením, vejcem, strouhankou a moukou a tvoříme placičky, do kterých balíme klobásy. Celé pak zabalíme do plátků slaniny, urovnáme na pekáček a v troubě do zlatova upečeme. Podáváme s hořčicí a kečupem, posypané křenem a mírně podlité výpekem. Jako příloha jsou vhodné různě upravené brambory.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka