Králík na karí - recept cpt. Cooka
4 porce:  1  králík rozsekaný na kousky, promytý a namočený ve slané vodě asi na 10 minut, 1 velká cibule, 2 stroužky česneku, 1 lžíce karí koření, 1 lžička rajčatového protlaku nebo kečupu, sůl, citrón na dochucení, 1 šálek bílého jogurtu, tuk
Na tuku osmažíme dozlatova nakrájenou cibuli a česnek, přidáme pastu z prášku karí a z jogurtu, několik minut povaříme a za stálého míchání pomalu přidáváme protlak rozředěný vodou. Vložíme králíka, promícháme a přidáme tolik vody, aby se vytvořila hustá šťáva. Přiklopíme pánev a králíka dusíme doměkka. Dochutíme solí a citrónovou šťávou.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka