Králík v houbové omáčce - recept cpt. Cooka
4 porce:  1/2  králíka, 3 dkg oleje, 1 hrst sušených hub, sůl, 1 dl kysané smetany, 4 dkg hladké mouky, zelená petrželka, ocet
Králíka vykostíme, kousky naklepeme, obalíme v mouce a osmahneme na oleji. Houby předem na 2 hodiny namočíme do studené vody. Osmahlé kousky masa osolíme, podlijeme vodou, ve které jsme máčeli houby, přidáme houby a dusíme doměkka. Pak maso vyjmeme a omáčku zahustíme moukou rozkvedlanou ve vodou rozředěné kysané smetaně. Omáčku provaříme, vložíme maso, prohřejeme a vše dochutíme octem a solí a posypeme petrželovou natí. Podáváme s rýží Natural nebo celozrnnými těstovinami.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka