Jazyk po čínsku - recept cpt. Cooka
4 porce:  2  vepřové jazyky, sůl,

Na nálev: 3 lžíce sójové omáčky, 1 dl bílého vína, 1 lžička moučkového cukru, 1 lžička soli, celý pepř, 1  badyán (hvězdička), 2 stroužky nakrájené česneku, 1  cibule na kostičky nakrájená, 1 lžička škrobové moučky

Jazyky uvaříme do poloměkka v osolené vodě, vyjmeme, vložíme na chvíli do studené vody a oloupeme. Vložíme zpět do horkého vývaru, přidáme nálev a vaříme, dokud jazyky nezměknou. Po vyjmutí nakrájíme jazyky na tenké plátky. Vývar přecedíme a zahustíme solamylem a nakrájené jazyky vložíme zpět do omáčky.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka