Zajíc dušený s bílým vínem - recept cpt. Cooka
4 porce:  1  zadní díl zajíce, olej, hladká mouka, 1 větší cibule, 1 dl bílého vína, 3  rajčata, 1  bobkový list, 2  hřebíčky, 6 stroužků česneku, 1/2 lžičky moučkového cukru
Odblaněného zajíce nakrájíme na porce, osolíme a obalíme v hladké mouce. Porce opečeme po obou stranách v rozpáleném oleji. Pak maso vyjmeme a opečeme na kroužky nakrájenou cibuli a usekaný česnek, vložíme opět maso, poklademe kolečky oloupaných rajčat a přilijeme víno. Podle potřeby přisolíme a zalijeme vývarem nebo vodou, aby bylo maso potopeno. Přiklopíme těsnou poklicí a dusíme v troubě asi 1.5 hodiny.
Příloha: noky, těstoviny

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka