Zvěřinová paštika - recept cpt. Cooka
4 porce:  60 dkg zvěřinového ořezu (kančí, dančí, srnčí), 30 dkg drůbežích jater, 15 dkg slaniny (bez kůže), 5 dkg cibule, 10 dkg smetany 33%, 5 dkg mandlí, 10 dkg brusinek, 1 dl červeného vína, sůl, směs Hubert na zvěřinu (divoké koření), worcestrová omáčka, kečup, škrobová moučka, 2  vejce, pomeranč, citrón
Do kastrolu vložíme nakrájenou slaninu a cibuli. Zlehka osmahneme, přidáme směs zvěřinového masa, sůl, koření. Později přidáme drůbeží jatérka, zakápneme worcestrem, kečupem a hořčicí. Zalijeme vínem a dusíme doměkka. Po zchladnutí vše náležitě semeleme a vyšleháme se smetanou a vejcem. Tuto vzniklou fáš dáme do formy a necháme důkladně ztuhnout. Před servírováním krájíme na jednotlivé porce, které zdobíme řezy citrónu, mandlemi apod. Podáváme s bílým pečivem.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka