Hořící guláš Attila - recept cpt. Cooka
4 porce:  1  kuře, sůl, 2  cibule, 3 lžíce vepřového sádla, 2  papriky (zelené), 1 lžíce mleté papriky, 1 lžička pálivé papriky, 2 lžíce rajčatového protlaku, 1 sklenka třešňovice (meruňkovice, slivovice, brandy), vývar
Na sádle osmahneme do zlatova kuře rozkrájené na 8 - 10 porcí spolu s nakrájenou cibulí. Zasypeme sladkou i pálivou paprikou, osolíme, přidáme nakrájené papriky a podlijeme, dusíme do měkka. Nakonec zahustíme rajčatovým protlakem. Na talíři seskupíme kousky masa, polijeme troškou pálenky, zapálíme a zhasneme plamen. Přidáme i omáčku.
Příloha: rýže nebo noky, těstoviny

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka