Hovězí guláš s fazolemi a houbami - recept cpt. Cooka
4 porce:  60 dkg předního hovězího, 15 dkg bílých fazolí, 7 dkg oleje, 15 dkg oleje, 15 dkg cibule, sůl, mletý pepř, 5 dl vody, 3 stroužky česneku, 5 dkg slaniny, 20 dkg čerstvých hub, majoránka
Fazole namočíme den předem do vody a druhý den uvaříme. Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, vložíme nakrájené maso, osmahneme, osolíme, opepříme, přidáme utřený česnek, zalijeme vodou a dusíme pod poklicí. Před koncem dušení přidáme k masu uvařené fazole, na rozpuštěné slanině podušené houby, majoránku a dodusíme. Podáváme s tmavým či bílým pečivem.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka