Kotlíkový guláš - recept cpt. Cooka
4 porce:  40 dkg hovězího masa, 2 lžíce vepřového sádla, 4 dkg slaniny, 1 větší cibule, 1 lžička mleté papriky, sůl, mletý pepř, 40 dkg brambor, 2  rajčata, 1  zelená paprika
Maso nakrájíme na kostky. Sádlo a nakrájenou slaninu rozškvaříme, přidáme nakrájenou cibuli a necháme ji zpěnit. Přidáme mletou papriku, maso, sůl, pepř a dusíme ve vlastní šťávě. Když šťáva vysmahne, podlijeme maso horkou vodou a pomalu dusíme. Když je maso téměř měkké, přidáme na kostky nakrájené brambory, nakrájenou papriku, rajčata a vše smícháme a masem. Podle potřeby podlijeme horkou vodou a uvaříme doměkka.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka