Králičí guláš s feferonkou - recept cpt. Cooka
4 porce:  75 dkg předního dílu králíka, 5 dkg slaniny, 4 dkg rostlinného tuku, 10 dkg cibule, 10 dkg mleté papriky, sůl, mletý pepř, 4 dl vody, 2 stroužky česneku, 2.5 dkg rajčatového protlaku, 5 dkg hladké mouky, 5 dkg feferonek
Maso nakrájíme i s kostí na kostky, na rozpuštěné slanině s tukem orestujeme cibuli, přidáme maso, osolíme, opepříme, opaprikujeme, trochu orestujeme, podlijeme vodou, přidáme utřený česnek, protlak a dusíme téměř doměkka. Šťávu vydusíme do tuku, zaprášíme moukou, orestujeme, zalijeme vodou, ještě povaříme a dochutíme. Na talíři sypeme guláš sekanými feferonkami. Podáváme s houskovým nebo bramborovým knedlíkem.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka