Kůzlečí ragú - recept cpt. Cooka
4 porce:  1 kg předního kůzlečího, 1 lžíce másla, 1  cibule, 1 šálek kořenové zeleniny, vývar, 1/4 l kysané smetany,  trochu hladké mouky, 1/2  citrónu, sůl
Maso částečně vykostíme a nakrájíme na menší kousky. Na másle zpěníme drobně pokrájenou cibuli, přidáme maso a osmahneme je. Pak je osolíme, mírně podlijeme a dusíme do poloměkka. Přidáme na nudličky pokrájenou zeleninu, špetku strouhané citrónové kůry, šťávu z půl citrónu a dusíme, až je zelenina měkká. Nesmí změknout kašovitě. Pak přilijeme smetanu s moukou a povaříme za stálého míchání.
Příloha: jemné noky, makaróny

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka