Mexický guláš - recept cpt. Cooka
4 porce:  60 dkg předního hovězího, sůl, mletý pepř, 8 dkg vepřového sádla, 30 dkg cibule,  špetka chilli, 15 dkg zeleného hrášku, 4 dkg rajčatového protlaku nebo loupaná rajčata, 3 dkg hladké mouky, 5 dkg eidamu
Maso nakrájíme na kostky, osolíme, okořeníme, vložíme na osmaženou cibulli a když se osmaží, podlijeme je vodou, přidáme protlak a dusíme doměkka. Měkké maso vyndáme. Vydušenou šťávu zaprášíme moukou, osmažíme, zředíme vodou, rozšleháme a provaříme. Z rýže a zeleného hrášku uděláme věnec, doprostřed vložíme omáčku, na ni maso a sypeme strouhaným sýrem.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka