Řecký guláš - recept cpt. Cooka
4 porce:  60 dkg vepřového plecka nebo ramínka, 6 lžic oleje, 1  cibule, 1 lžička mleté papriky, mletý pepř, sůl, 4 dkg celeru, 1 lžíce hladké mouky, 4 lžíce strouhaného tvrdého sýra, 3  vejce, citrón
Na rozehřátém oleji osmahneme ze všech stran na kostky nakrájené maso, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, osmahneme, osolíme, opepříme, vmícháme papriku, mírně podlijeme a dusíme, podle potřeby podléváme. Nakonec šťávu zaprášíme moukou, povaříme a dochutíme. Jednotlivé porce guláše posypeme na talíři sýrem a obložíme natvrdo vařenými a na kostičky nakrájenými vejci a plátkem citrónu. Podáváme s rýží.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka