Slovácký guláš s vepřovými játry - recept cpt. Cooka
4 porce:  40 dkg vepřového bůčku, 40 dkg vepřových jater, 7 dkg tuku, 12.5 dkg cibule, 3 stroužky česneku, 3 dkg rajčatového protlaku, 5 dl vody, 3 dkg hladké mouky, 25 dkg sterilovaného leča, 3 dkg feferonek
Bůček nakrájíme na kostky, vložíme do nakrájené a osmažené cibulky, orestujeme, přidáme kmín, sůl, otřený česnek, protlak, zalijeme polovinou vody a dusíme dopoloměkka. Přidáme nakrájená játra, podusíme, šťávu necháme vysmahnout, zaprášíme moukou, orestujeme, zalijeme vodou, promícháme a dusíme doměkka. Ke konci přidáme lečo, nasekané feferonky, dochutíme a krátce povaříme.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka