Filé Florida - recept cpt. Cooka
4 porce:  4 kousky rybího filé, 2 dl kuřecího vývaru, 1  cibule nakrájená na kolečka, 1  paprika červená, 1  paprika zelená - obě nakrájené na proužky, 1 lžička mleté dobromysli, 1 lžička strouhané citrónové kůry, 1 lžíce citrónové šťávy, 1 stroužek česneku, 1 lžíce vody, 1 lžíce škrobové moučky
Ve větší pánvi smícháme kuřecí vývar, cibuli, oregáno, citrónovou kůru, citrónovou šťávu a rozetřený česnek. Přivedeme k varu, snížíme plamen, přikryjeme pokličkou a 3 minuty dusíme. Plátky filé položíme na připravenou směs, přidáme nakrájenou papriku, znovu přikryjeme pokličkou a dusíme tak dlouho, až je ryba měkká. Ve sklenici smícháme Solamyl s vodou a pomalu vmícháme do omáčky. Krátce povaříme, až omáčka zhoustne. Podáváme ozdobené plátky citrónu nebo pomeranče.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka