Tukožroutská polévka - recept cpt. Cooka
1 porce:  6 velkých cibulí, 2  zelené papriky, 1 hlávka zelí, 5  rajčat, 1 svazek řapíkatého celeru, 1  bujón (masox), sůl, karí koření, mletý pepř, zelená petrželka
Dieta:
1. den - polévka + ovoce (mimo banánů), čaj, káva, voda
2. den - polévka + zelenina (ne luštěniny, kukuřice), večer pečená brambora s máslem
3. den - polévka + ovoce, zelenina
4. den - polévka + banány (3 kusy), voda, odstředěné mléko
5. den - polévka + hovězí maso bez tuku (20 - 30 dkg), 6 rajčat, voda
6. den - polévka + 2 hovězí (kuřecí) steaky bez tuku, zelenina bez brambor
7. den - polévka + dušená rýže natural, ovocný džus, zelenina

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka