Rybí filé zapékané se zeleninou - recept cpt. Cooka
4 porce:  60 dkg rybího filé, 1 malý květák, 4  rajčata, 1.5 dl bílého vína, zelená petrželka, 1 lžíce kaparů, 1.5 lžíce másla, sůl, muškátový oříšek, 1/4 l smetany
V zapékací míse rozehřejeme máslo, vložíme posolené filé a opečeme je. Přilijeme víno, přidáme petrželku, posekané kapary, mezi porce vložíme čtvrtky oloupaných osolených rajčat, růžičky mírně nedovařeného květáku, přilijeme osolenou smetanu ochucenou muškátovým oříškem. Pečeme 25 minut.
Příloha: malé brambory s petrželkou nebo bramborová kaše sypaná opraženou strouhankou a maštěná máslem, salát

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka