Rybí filety se špenátem - recept cpt. Cooka
4 porce:  60 dkg rybího filé, 1/2  citrónu na šťávu, 50 dkg mladého špenátu, bylinková směs posekaných čerstvých zelených bylinek, 1 stroužek česneku, 2.5 dkg másla, 4 lžíce suchého bílého vína, 3 lžičky tabasca Jalapeno Sauce, sůl, mletý pepř
Rybí maso omyjeme a ihned osušíme. Osolíme a zakapeme citrónovou šťávou. Máslo rozpustíme na pánvi a filé na něm při střední teplotě osmažíme pár minut z obou stran, aby bylo propečené i uvnitř. Pak je z pánve vyjmeme a odložíme, na pánev přilijeme víno a zelenou omáčku Tabasco a směs ohřejeme. Přidáme jemně rozetřený česnek, zelené bylinky a okapaný špenát a povaříme na mírném ohni, dokud špenát není měkký (přibližně 5 minut). Podáváme posypané mletým černým pepřem.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka